Uppsättningar

Vi finns här för alla typer av styling, där du vill känna dig extra fin. Det kan vara allt från bröllopsfrisyren till en lättare styling inför julfesten. Vi hjälper er att skräddarsy en frisyr för dig och dina vänner. 

Bruduppsätting

När den stora dagen stundar vill man så klart vara extra fin. Våra frisörer är fantastiskt duktiga på håruppsättning och gör allt för att ert bröllop ska bli så lyckat som möjligt.
När du bokar en bruduppsättning så börjar vi med en konsultation så vi går igenom vilken stil du vill ha, om du vill ha något smycke eller blommor i håret, allt för att din dag ska bli så lyckad som möjligt. Förutom uppsättning av hår hjälper vi gärna till med brud make-up, så slipper du tänka på det.

Baluppsättning

Balen är tillsammans med studenten de två största evenemangen när man går från student till vuxenlivet och man vill gärna vara extra fin då. Vi är experter på baluppsättning och älskar att hitta nya, unika uppsättningar för att ni ska bli så fina som möjligt. Vi hjälper såklart till med en make-up om det önskas!

Styling

Det är inte alltid man önskar en uppsättning. Då finns det självklart en behandling man kan boka för att skräddarsy en stylad frisyr som passar just dig. Det kan vara allt från svalliga lockar till ett silkeslent platt hår. Eller varför inte en snygg blow-out!?