Lashlift

Lashlift är behandlingen för dig som vill framhäva det bästa dina fransar kan ge.
Man fäster fransarna på en silikonplatta som ligger ovanpå dina ögonlock, sedan appliceras två vätskor som gör att fransarna blir permanent böjda. Tillsammans med din terapeut kommer ni överens om hur böjda fransar du vill ha. Sedan färgas fransarna för att ge maximal effekt.

Jämfört med en en vanlig ögonfransförlängning, där man limmar på lösögonfransar, är denna metoden mer skonsam och sliter inte på dina fransar. Behandlingen tar ungefär en timme och resultatet håller i upp till åtta veckor.
Tänk på att ögonen måste vara helt fria från smink när du kommer för din behandling och de närmsta 24 timmarna efter att du gjort din behandling ska du undvika att utsätta fransarna för värme och vatten. Till prislista!

Browlift

Browlift är en av dom populäraste behandlingarna just nu. Perfekt för dig som vill slippa sminka dina bryn varje morgon, med ett browlift ser du piggare ut direkt när du vaknar. Det passar alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill göra en permanent förändring.

Vad är ett browlift?

Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Vi tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar vi brynen med henna så att de får en 3D-effekt.

Hur går det till?

Först rengör vi ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan borstas brynen uppåt med en ren mascaraborste samtidigt som en keratinvätska appliceras. Keratinet borstas in och stärker och väcker underliggande strån till liv. Sedan lägger vi plastfolie över brynen för att behålla värmen under tiden medlet verkar.