BROWLIFT

Browlamination, som det också kallas, är en permanent fast för dina bryn. Det ger en fylligare och fluffigare känsla till dina bryn. I behandlingen färgar vi brynen samt så får du en lättare plock. Resultatet håller lite längre än en lashlift, med en hållbarhet upp till 8-10 veckor.

Först rengör vi ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Du väljer ihop med din terapeut hur formen på brynen ska se ut. Därefter kommer vi limma upp brynen för önskat resultat och sedan appliceras två olika vätskor på brynen. Vätskorna som läggs på väcker underliggande strån till liv. Vi avslutar med ett keratin som innehåller vitaminer, mineraler och proteiner som ger ögonbrynen näring. 

Vad är ett browlift?

Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Vi tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar vi brynen med henna så att de får en 3D-effekt.

Hur går det till?

Först rengör vi ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan borstas brynen uppåt med en ren mascaraborste samtidigt som en keratinvätska appliceras. Keratinet borstas in och stärker och väcker underliggande strån till liv. Sedan lägger vi plastfolie över brynen för att behålla värmen under tiden medlet verkar.