Extensions

Vill du få håret du alltid har drömt om? Välj mellan färgeffekter, längd eller volym. Salong Karma är en certifierad Great Lenghts, Beauty Works och Hairtalk salong som hjälper dig att förverkliga drömmen.

På Karma jobbar vi endast med hårförlängning från Great Lenghts, Beauty Works och Hairtalk. Vi erbjuder både tejp- och keratinfästen.

Extensions

Vi börjar alltid med en konsultation innan vi gör en hårförlängning. Det är för att din frisör ska kunna se vilka förutsättningar som finns för just dig, hur långt hår du vill ha och hur mycket hår som kommer behövas. Ni jobbar ihop för att hitta en färg som du kommer bli nöjd med och det är också ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om det är något du undrar över. När ni har kommit fram till behandlingen så får du ett pris av oss.

När dina extensions är på plats är det viktigt att tänka på skötseln. Vi rekommenderar att du har ditt nya hår i en fläta när du sover för att minimera att håret blir tovigt och slits. Borsta igenom håret minst en gång om dagen, börja i topparna och jobba uppåt. När du borstar längderna så se till att du håller håret ordentligt, borsta över fästena och se sedan till att borsta hårbotten ordentligt så det inte blir tovigt. Du måste även borsta igenom det innan du ska tvätta det.

Har du frågor om hur du ska ta hand om det eller vilken borste vi rekommenderar så tveka inte att fråga oss. 

Keratin-extensions har du i mellan 3-6 månader beroende på din hårkvalitet och hårväxt. Dessa avlägsnar vi lika skonsamt som de sattes i, utan att skada ditt hår.

Tape-extensions sitter i upp till åtta veckor, sen kommer man tillbaka till salongen och får en service, då flyttar vi upp fästena. En stor fördel med tape-extensions är att de går att återanvända.