Klippning

Vill du ha en hel makeover, raka av allt eller bara klippa topparna?
Vi kan all sorts klippning och våra frisörer hjälper mer än gärna till om du behöver inspiration. Varje klippning börjar med en konsultation där din frisör och du tillsammans går igenom vad vi kan göra för att du ska bli det bästa du kan bli. Innan klippningen börjar så får du en schamponering och när klippningen är klar så stylar vi håret som du vill ha det.  I mån av tid så har vi även drop-in.

Damklippning

Vi är riktiga experter på damklippning, oavsett om du bara vill klippa topparna eller en helt ny frisyr och look med färgning så finns vi här för dig. Vi har många års erfarenhet av yrket och ingen utmaning är för stor eller liten för att vi ska få dig att känna dig vacker. Till prislista!

Herrklippning

Våra duktiga barberare finns här för din skull, en klassisk herrfrisyr eller något mer vågat, vi löser det mesta. Behöver skägget en trimning också? I vår barbershop löser vi allt från slätrakning till enklare styling av skägget. Till prislista!

Barnklippning

Självklart ska även de små få känna sig fina i håret. Vi hjälper er gärna med era önskemål. Till prislista!

Färgning

Vill du färga håret är du hjärtligt välkommen till oss på Salong Karma. Folieslingor, balayage eller helt ny hårfärg? Vi är expert på all sorts färgning och hjälper dig få fram din drömnyans. Till prislista!