Vad är en tilläggsbehandling?

Ibland kan det vara bra att boosta håret. Då finns det olika tilläggsbehandlingar eller fristående behandlingar som kan vara perfekta att göra. Allt från återfuktande inpackningar till avmineralisering för håret. Läs nedan för att hitta behandlingen för just ditt hår.

Crystal Gel

Crystal Gel är en avmineralisering som passar perfekt för dig som har tex egen brunn, mycket metaller i vattnet eller badat en del i klor.

Har man mycket uppbyggnader på håret från mineraler, metaller eller beläggningar från silikoner kan håret kännas matt/glanslöst/tungt. Förutom att man kan uppleva en grönaktig nyans kan hårstråt bli hårt eller väldigt poröst och därav ha svårt att bibehålla färgen från frisörbesöket.

Med denna behandling + rätt produkter kan ni hjälpa håret att bli bättre.

Defy Damage

Defy Damage passar dig som vill stärka och bygga upp ditt hår. Det Defy Damage gör är att skydda bindningarna i håret samtidigt som den stärker håret med arginin.

Kan göras i samband med kemiska behandlingar eller ihop med klippning.

Defy Damage har en produktserie från Joico som man sedan kan köpa med sig hem för att fortsätta förebygga skador på håret.

K18

K18 är en produkt som passar alla hårtyper. Den skapar ett mjukt, frissfritt, glansigt och starkt hår på bara 4 minuter.

K18 är kliniskt bevisat att den återställer keratinkedjorna som brutits och skadats av tex. kemiska behandlingar och värmeverktyg.

Börja med en extra djupgående kur hos oss för att sedan köpa med dig K18 hem för att se det slutgiltiga resultatet.

R+Co Concentrates

I denna behandling finns det tre stycken djupgående inpackningar.

Dallas Thickening Concentrate – Förvandla ett tunnare och fintrådigt hår till ett större och fylligare hår med volym. En lättviktig inpackning som inte yngre ner fina hårstrån. Vårdande plantextrakt återupplivar din hårbotten för att ge optimal miljö för hårväxt.

Atlantis Moisturizing Concentrate – Lugnar torrt, frissigt eller överprocessat hår. En reparerande och intensiv återfuktande kur. Den tränger djupt in i hårfibrerna för att fylla varje hårstrå. Vårdar, stärker och har skyddande antioxidanter i sig som ger känslan av ett mjukare hår.

Gemstone Color Locking Concentrate – Provitaminer och oljor återfuktar intensivt och skyddar mot orsaker som får hårfärgen att mattas av. Fukten hjälper till att förlänga hårfärgens livfullhet. Ditt hår lämnas mjukt och med otrolig glans.