Om oss

Carro

Kikki om Carro

Carolina är otroligt kreativ, det är hon som kommer med dom galnaste idéerna utav oss.

För henne är ingenting omöjligt att genomföra då hon är vansinnigt driftig och envis.

Hon får oss alla på salongen att skratta ofta och högt och bjuder gärna på sig själv.

Carolina är även en grym Barberare, här bryter hon mark och toppar eliten genom scenframträdanden och tävlande.

Carro om Kikki

Kikki är den klart mest organiserade utav oss två !

Hon är grym på att få saker gjorda och ingenting är för svårt eller omöjligt.

Kikki är en god vän och uppmärksam lyssnare till alla oss på Karma.

Sedan har hon jobbat som frilansande färgtekniker i några år
och stått på stora scener framför många av landets frisörer!

Kicki

Våra medarbetare

Elisabet

klicka för att läsa mer

Elisabet

Elisabet är en glad, sprallig och riktigt cool tjej som gärna gör människor omkring sig lika glada! Hon älskar verkligen allt inom sitt yrke men brinner lite extra för folieslingor och balayage. Hon är även utbildad inom lashlift och browlift och kan hjälpa dig att få formen och färgen du alltid drömt om på dina naturliga fransar och bryn. Hennes mål i framtiden är bli frisör lärare och inspirera unga att välja detta f antastiska yrke i kombination med vardagen på salongen. Hos Elisabet kan du även få ordning på skägget.
@hairbyelisabet

Emilia

Klicka för att läsa mer

Emilia

Hon är en riktig perfektionist och därför tycker hon det är extra roligt med folieslingor och balayage som kräver noggrannhet och precision. Makeup är en passion och något hon gärna vill vidareutbilda sig inom. Kvalitet är viktigt för henne och hon skyndar aldrig fram resultaten. Emilia har även gått en särskild utbildning i klippteknik för lockigt hår. Det är inte ovanligt att ni ser henne skapa riktiga hårsvall på sina kunder med hjälp av världsledande extensions från Great Lengths. Hon utför även lashlift och brynformning.
@hairby_emilia

Joakim

Klicka för att läsa mer

Joakim

Jocke är en renodlad barberare och jobbar endast med manlig grooming i våran Barbershop. Han älskar att styra upp ett buskigt skägg , skapa en klädsam frisyr och göra dig till ditt bästa jag. Något han tycker lite extra mycket om är det klassiska inom barbering såsom rakning med kniv , raktvål och varma handdukar .  Hos Jocke kan du slappna av och vara dig själv och älskar du fotboll eller musik så är samtalsämnet givet .  Inte sällan hör vi Jockes härliga skratt från barbershopen på entréplan ända upp till andra våning. 
@barberjoey1

Linn

Klicka för att läsa mer

Linn

Linn går sitt sista år på frisörskolan och finns hos oss en dag i veckan samt på lördagar och lov. Linn har de grundläggande kunskaper som behövs för att börja bygga en egen kundkrets och får arbeta med kund hos oss med extra tid avsatt och till ett förmånligt pris. Linn är lyhörd , noggrann och har en lättsam och go personlighet som är helt enkelt omöjlig att inte tycka om.  Hon har en given plats hos oss när hon är klar med skolan då vi saknar henne varje dag hon är där och inte hos oss. 

Louise

Klicka för att läsa mer

Louise

Louise oftast kallad loyye är en riktigt färgglad personlighet . Hon har ett smittsamt skratt och en positiv energi som tränger igenom väggar . Hon ligger ofta bakom roligheter som händer på salongen och i våra sociala media. Loyye älskar färg ! Hon har gått avancerade vidareutbildningar inom färgens kemi och vet det mesta om ämnet. Ändå finns det ingen ände på hennes lust att utbilda sig och lära sig mer inom yrket. Hos henne kan du alltid räkna med att det ligger hjärta och själ bakom varje beslut och steg från start till mål när du vill göra något nytt med ditt hår.  Hon älskar också att jobba med extensions och är utbildad barberare .
@hairbyloyye

Malou

Klicka för att läsa mer

Malou

Malou är vårat senaste tillskott på salongen . Men hon har funnits hos oss minst en gång i veckan samt på lördagar och lov sedan hon började frisörskolan. Nu är hon klar med sin treåriga utbildning och finns äntligen på salongen på heltid. Malou är modig , kreativ , lättlärd och kvick till handling .  Hon är snabb på att snappa upp trender och ger gärna förslag till sina kunder .  Hon är inte rädd för utmaningar och har visat att hon är redo för eget ansvar med kunder och behöver sällan be om hjälp men är också noga med att lyssna och ta råd ifrån erfarna kollegor när det behövs. 
@hairbymalou

Maria

Klicka för att läsa mer

Maria

Maria är ett riktigt energi knippe. För henne är ingenting för svårt och hon är bra på att motivera och peppa oss andra. Som frisör är hon en riktig konstnär och tar ofta ut svängarna med sina kunder och skapar djärva färgkombinationer och tekniskt avancerade frisyrer . Maria får nästan alltid helt fria händer med sina kunder och har en oerhört trogen kundkrets .  Vi slutar aldrig att förvånas över Marias förmåga att hinna med mer än de flesta på en dag.  Maria arbetar även som färgtekniker och utbildare för Joico 
@hairby_mariaask

Marina

Klicka för att läsa mer

Marina

Marina är noggrann och kreativ.  Hon lyssnar alltid uppmärksamt på sina kunders önskemål och ger gärna förslag. Hon söker hela tiden efter nya sätt att utvecklas och är ständigt på jakt efter ny kunskap inom yrket.  Hon har erfarenhet kring det mesta inom frisöryrket men det roligaste hon vet är färg, styling och uppsättningar.  Koppartoner och eldigt rött har blivit hennes signum och att klä en brud är ibland det bästa hon vet.  Efter 18 år som frisör tycker hon det fortfarande är lika roligt och spännande att gå till jobbet.
@hairby_swerus_marina

Melina

Klicka för att läsa mer

Melina

Melina är lugn och metodisk. Hon älskar verkligen sitt yrke och det märks tydligt från start till sista slutpiff med varje kund.  Hon brinner mest för färgning och älskar att jobba med olika tekniker för att skapa skräddarsydda hårfärger.  Hon älskar att skapa skiftningar och att arbeta med folieslingor eller frihandspensling för att mixa nyanser och skapa liv i färgen. Hos Melina är det inte ovanligt att du sitter med 100 foliepaket i håret för att nå magiska resultat.  Hon är en riktig pillmaja som gärna lägger mycket tid på detaljer. 
@hairby.melina.t